Ky është vendi i parë që e kishte njohur pavarësinë e Kosovës.

Shteti i pare qe ka njohur kosoven

. best portable grill stand

. Gjeorgjia është fqinj më Azerbajxhanin dhe është shtet që nuk e ka njohur pavarësisë e Kosovës dhe dje ka votuar gjithashtu kundër. Feb 17, 2022 · Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, ka treguar se e kanë fshehur emrin e shtetit të parë që e ka njohur Kosovën. Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, ka treguar se e kanë. Një ditë më pas, pavarësinë e Kosovës e njohën edhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Franca, Shqipëria, Turqia, Britania e Madhe, Afganistani. . . Vendi i parë që e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur është Republika e Kosta Rikës.

12:39 “E keni humbur toruan”, Spiropali- opozitës: U lodhët ë,.

Që nga viti 2008, Kosovën e kanë njohur 116 shtete.

.

Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

Ky informacion ndodhet edhe në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Feb 17, 2023 · Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli.

Bazuar në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme, vendi i parë që e ka njohur Kosovën si shtet është Republika e Kosta Rikës. Por, cili ishte vendi i parë që e njohu Kosovën si shtet? Bazuar në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme, vendi i parë që e ka njohur Kosovën si shtet është Republika e Kosta Rikës. Pra, në listën e njohjeve, Republika e Kosta Rikës është shteti i parë që figuron se e ka njohur Kosovën, e që në të vërtet është një shtet tjetër.

.

Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli.

Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

.

2023 | 11:18 Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Pas Kosta Rikës me 18 shkurt, Kosovën e kishin njohur ShBA-të, Franca, Shqipëria, Turqia, Mbretëria e Bashkuar dhe Afganistani.

luxury homes for sale in kiev ukraine

Feb 17, 2023 · Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

Feb 17, 2023 · February 17, 2023 0 21.

.

Është shumë kuptimplot­ë ajo festa Thanksgivi­ng ( dhënia e falënderim­eve), e amerikanëv­e që festohet prej 401 vjetësh, e cila mori shkak nga ndihma bujare që indigjenët u dhanë atyre.

Vendi i parë që e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur është Republika. Feb 17, 2022 · Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, ka treguar se e kanë fshehur emrin e shtetit të parë që e ka njohur Kosovën. . Feb 18, 2023 · Kosova, 15 vjet e pavarur! Kush ishte shteti i parë që e njohu dhe nga erdhi pergamena 200-vjeçare, ku u firmos Pavarësia 2023-02-18 - DISA FAKTE MBI 17 SHKURTIN: • -Pavarësia e Kosovës është shpallur më 17 shkurt 2008, në orën 15:39 minuta.

Mediat italiane “gozhdojnë” Kumbullën, mbrojtësi shqiptar vlerësohet negativisht.

Reuters Graphics

16% e tyre. Republika Islamike e Afganistaniti – shteti që së fundmi ra nën pushtetin e. Është njohur nga 10 (nga gjithsej 22) shtete të Ligës Arabe, apo nga 50% e tyre. Këtë deklaratë ai e bëri në Shtëpinë e Bardhë, ku u nënshkrua. . Por ka pengesa të mëdha: reformat e ngadalta, armiqësitë e vjetra dhe BE-ja ngurruese. Republika Islamike e Afganistaniti – shteti që së fundmi ra nën pushtetin e Talebanëve, ishte i pari që njohu shtetësinë e Kosovës. Njohja nga ky shtet erdhi pikërisht ditën që Kosova e shpalli pavarësinë. Koha e deritanishme ka zhvleftësuar tërë argumentet diplomatike dhe politike, që ka përdorur diplomacia e Athinës për të justifikuar mosnjohjen e shtetit të pavarur të Kosovës. . . Në orën 15:39 në Kuvendin e Republikës së Kosovës në Prishtinë, Kosova fitoi Pavarësinë e kërkuar prej vitesh.

. Njohja e fundit erdhi para dy viteve, saktësisht me 15 shkurt të 2018, shteti i. . 12:42.

.

Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli.

Që nga viti 2008, Kosovën e kanë njohur 116 shtete, nga 196 shtete që ndajnë kufijtë në tokë.

Catalog; For You; Panorama (Albania) Janë bërë disa gabime ndaj nesh, z.

Feb 17, 2020 · Shteti i parë që e kishte njohur Kosovën ishte Republika e Kosta Rikës.

Feb 17, 2023 · Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli.

Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli. Sipas kësaj liste, vendi i parë që e ka njohur Kosovën []. . Feb 17, 2021 · Më 17 shkurt të vitit 2008, Kosova shpalli pavarësinë.

Kosova feston sot 15-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë, ngjarje e shënuar më 17 shkurt të vitit 2008.

“Në regjistrim e njohjeve s’du të jap emër, ky shteti që e ka njohur Kosovën nuk është i pari, ka qenë një shtet tjetër. ambasador i ri i SHBA 2023-05-24 - SHPENDI TOPOLLAJ. Feb 18, 2023 · Kosova, 15 vjet e pavarur! Kush ishte shteti i parë që e njohu dhe nga erdhi pergamena 200-vjeçare, ku u firmos Pavarësia 2023-02-18 - DISA FAKTE MBI 17 SHKURTIN: • -Pavarësia e Kosovës është shpallur më 17 shkurt 2008, në orën 15:39 minuta.